Nästa nummer

Nästa nummer

Ny tävling

Nya topplistor

Nya High Score

Mycket mer

Nintendowebben Magazine Nummer 11 2016 kommer 16 november 2016

Nintendo visar upp mer av Nintendo Classic Mini

Det var ju i mitten av juli som Nintendo avslöjade att man ska släppa en ny konsol under hösten.


Det handlar ju om Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System som är en minivariant av den 30 år gamla klassikern och den innehåller 30 spel.

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System släppas fredag 11 november och kommer med en HDMI-kabel, en usb-kabel för ström (dock följer det inte med en adapter till usb-kabeln), en NES Classic Controller samt 30 inbyggda spel.

I eftermiddag klockan 17.00 ska Nintendo of Europe visa upp mer av konsolen i en sändnig som kan ses via Nintendo of Europes twitch-kanal som finns här eller här nedan.

Ny trailer på Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System

Nintendo har släppt en ny trailer som visar mer av den kommande spelkonsolen Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System.


Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System släpps i Europa den 11 november tillsammans med en kontroll som dessutom kan användas tillsammans med en Wii Remote/Wii Remote Plus för att spela NES-spelen på Virtual Console på Wii och Wii U, en USB-kabel för ström dock utan en adapter samt en HDMI-kabel. 30 spel är förinstallerade. Se trailern nedan som visar mer av konsolen och dess funktioner.